e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Ευχαριστήρια Επιστολή της Οικογένειας Ιατρού Γ. Μοθωναίου για το αφιέρωμα του Κέντρου Λόγου "Αληθώς"

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ


Με αφορμή την εκδήλωση-αφιέρωμα  στο Γιώργο Μοθωναίο:  «ο Επιστήμονας, ο Γιατρός, ο Άνθρωπος. Μισός αιώνας ανακούφισης του ανθρώπινου πόνου», που πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή  12 Μαρτίου 2017, στον Ναό της Παναγούλας του Μπανάτου, ευχαριστούμε θερμά το Μορφωτικό Κέντρο Λόγου Μπανάτου «Αληθώς», κυρίως τον Πατέρα Καποδίστρια και ιδιαιτέρως την κ. Κατερίνα Δεμέτη, Δ/ντρια του Μουσείου Επιφανών Ζακυνθίων, που με το μεστό και ζεστό της λόγο, προκάλεσε  την παρουσία του γιατρού  μας,  εκείνο το βράδυ,  που ήταν μαζί μας, στην αναδρομή αυτού του συναρπαστικού ταξιδιού ζωής. 

Ευχαριστούμε επίσης θερμά,  τα μέλη της  Χορωδίας  "Το όνειρο του παιδιού", για τις  μελωδίες που συνόδεψαν αυτό το υπέροχο αφιέρωμα, καθώς και όλους όσους παρευρέθηκαν. 

Οικογένεια Γιατρού Γεωργίου Μοθωναίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: