e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 21 Αυγούστου 2023

Ίμβρος: Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στη συναυλία του Μητσιά

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, Ιεράρχες του Θρόνου, κληρικοί και πλήθος Ιμβρίων, αλλά και φίλοι της Ίμβρου, παρακολούθησαν, το βράδυ της Κυριακής, 20 Αυγούστου 2023, στο χωριό των Αγίων Θεοδώρων, τη συναυλία του διακεκριμένου καλλιτέχνη κ. Μανώλη Μητσιά, μαζί με τη Γυναικεία Χορωδία «Αγία Κασσιανή η Υμνογράφος», της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, υπό την διεύθυνση της κ. Μαρίας Χαραλαμπίδου.

Στο τέλος της συναυλίας ο Σεβ. Μητροπολίτης Ίμβρου και Τενέδου ευχαρίστησε εγκαρδίως τον κ. Μανώλη Μητσιά και τα μέλη της Χορωδίας, καθώς επίσης και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα, με τη μέριμνα του οποίου πραγματοποιήθηκε η Συναυλία.

Ο Παναγιώτατος συνεχάρη προσωπικώς τους συντελεστές της συναυλίας, προσκαλώντας τους να την επαναλάβουν και στην Πόλη.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: