e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2023

Χριστούγεννα 2023 στη Μητρόπολη Αθηνών [video-photos]

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

Ειρήνη σε όλο τον κόσμο ευχήθηκε αμέσως μετά την Θεία Λειτουργία των Χριστουγέννων ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Ο Αρχιεπίσκοπος τέλεσε το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών και συλλειτούργησαν οι Επίσκοποι Ταλαντίου κ. Επιφάνιος και Θεσπιών κ. Παύλος.

Το μήνυμα του Αρχιεπισκόπου για τα Χριστούγεννα ανέγνωσε ο Πρωτοσύγκελλος της Αρχιεπισκοπής Αρχιμανδρίτης Βαρνάβας Θεοχάρης, ενώ μετά την Θεία Λειτουργία ο Αρχιεπίσκοπος ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά και ειρήνη σε όλο τον κόσμο τονίζοντας πως η σωτήρια ειρήνη είναι αυτή που μας προσφέρει ο Χριστός και ο καθένας από μας καλείται να την καλλιεργήσει, διότι αυτή χρειαζόμαστε.






Δεν υπάρχουν σχόλια: