e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

Δ΄ Χαιρετισμοί 2024 των Ζωγραφειωτών στην Παναγία των Βλαχερνών

Δ´ Στάση Χαιρετισμών. Οι Ζωγραφειώτες, όπως κάθε χρόνο, στο καθιερωμένο ετήσιο τους Προσκύνημα ήταν στην Παναγία Βλαχερνών, όπου εψάλη για πρώτη φορά ο Ακάθιστος Ύμνος!
Φέτος μπορεί να μην ήμασταν πολλοί λόγω των διακοπών του Μπαϊραμιού…
Όμως οι λίγοι Ζωγραφειώτες και οι λίγοι προσκυνητές από την Αθήνα και τις Σπέτσες προσευχηθήκαμε στην Παναγια μας να προστατεύει εμάς και όλο τον κόσμο από καθε κακό!
Ο Μητροπολίτη Ικονίου κ Θεόληπτος, ο Παπάς, οι Ψάλτες, όλοι ήταν Ζωγραφειώτες μαζί μας και από τους αρχαιότερους μαθητές μας ο ομογάλακτος αδελφός μας ο κ. Αιμίλιος Κομβόπουλος, ο οποίος διάβασε και το «Και δος ημίν Δεσποτα..»
Το δε Άσπιλε το διάβασε η συνάδελφος και ομογάλακτη αδελφή μας Ευρυδίκη Πίγκου…
Εκεί ήταν και ο υπεύθυνος επίσκοπος της Περιοχής ο Θεοφιλέστατος Αλικαρνασσού κ. Αδριανός! Ο πρόεδρος του Συνδέσμου των Αποφοίτων του Ζωγραφείου Τζώνης Κορτέσογλου, οι Απόφοιτοι, Δάμων Κομβόπουλος, Ευρυδίκη Πίγγου, Νικος Καλανάρης, πρόεδρος της Κοινότητας, Μελισσα Φινφίνη, οι Κώστας και Μιχάλης Πιυσκούλογλου….
Και του Χρόνου με υγεία ! Καλή Ανάσταση…!
Γιάννης Δεμιρτζόγλου












Δεν υπάρχουν σχόλια: