e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 15 Αυγούστου 2023

Πρίγκηπος: Η πανήγυρις του Καθεδρικού Ναού της Παναγίας Ελεούσης

Με την προσευχητική συμμετοχή πλήθους πιστών, εορτάστηκε η μεγάλη εορτή της Κοιμήσεως και Μεταστάσεως εις τους ουρανούς της Υπεραγίας Θεοτόκου, στον πανηγυρίσαντα Ι. Καθεδρικό Ναό της Παναγίας της Ελεούσης Πριγκήπου, προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Γέροντος Πριγκηποννήσων κ. Δημητρίου, τόσο κατά τον Μέγα Εσπερινό όσο και κατά τη Θεία Λειτουργία της εορτής.

Μετά από πρόσκληση του Σεβασμιωτάτου, παρέστησαν συμπροσευχόμενα τα νεοαναδειχθέντα μέλη των Εκκλησιαστικών Επιτροπών των Κοινοτήτων της Μητροπόλεως Πριγκηποννήσων, τα οποία συμμετείχαν στη μετά τη Θεία Λειτουργία παρατεθείσα δεξίωση, καθώς και στο υπό της Εφοροεπιτροπής παρατεθέν εόρτιο γεύμα στο «Κλάπ Ανατολής» Πριγκήπου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: