e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 28 Απριλίου 2024

Κυριακή Βαΐων 2024 στο Φανάρι [video-photos]

Φωτογραφίες: Yani Kayakoparan

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος χοροστάτησε σήμερα, Κυριακή των Βαΐων (28 Απριλίου 2024), κατά την Θ. Λειτουργία που τελέστηκε στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι, εν συγχοροστασία μετά των Σεβ. Μητροπολιτών του Θρόνου: Φιλαδελφείας κ. Μελίτωνος, Μυριοφύτου και Περιστάσεως κ. Ειρηναίου, Μύρων κ. Χρυσοστόμου, Ικονίου κ. Θεολήπτου, Προύσης κ. Ιωακείμ και Σελευκείας κ. Θεοδώρου.

Παρέστησαν συμπροσευχόμενοι: ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος στην Πόλη, Πρέσβυς κ. Κωνσταντίνος Κούτρας, Άρχοντες Οφφικίαλοι της Μ.τ.Χ.Ε και πολλοί πιστοί. Στο τέλος της Θ. Λειτουργίας ο Πατριάρχης διένειμε τα βάγια στους πιστούς.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ:




















Δεν υπάρχουν σχόλια: