e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Αφιερωμένη στον ρόλο του Δασκάλου, η 2η δράση του δ΄ κύκλου «Αληθώς»


Μετά την επιτυχημένη εναρκτήρια σύναξη του δ΄ κύκλου «ΑΛΗΘΩΣ», του Μορφωτικού Κέντρου Λόγου της Ενορίας Μπανάτου, η δεύτερη δράση του αφορά στους Δασκάλους και στο έργο που επιτελούν διαχρονικά.
Θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 21 Σεπτεμβρίου 2014, ώρα 7 το δειλινό, στο πλάτωμα της Φανερωμένης Μπανάτου, στην οποία περιλαμβάνονται:
Α) Ομιλία της φιλολόγου και συγγραφέως κ. ΜΑΡΙΑΣ ΡΟΥΚΑΝΑ-ΑΜΠΕΛΑ, με θέμα: «Ο ρόλος του δασκάλου στην διαμόρφωση των κοινωνιών, άλλοτε και τώρα».
Β) Αναφορά στην παλαίμαχη Δασκάλα κ. ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΒΟΥΡΗ-ΚΟΥΡΤΕΣΗ. Παρουσίαση του έργου της από τον π. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ και επίδοση τιμητικής διάκρισης.
Γ) Τραγούδια από τον Πρωτοψάλτη και Καλλιτέχνη κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΝΔΗΛΑ και τους συνεργάτες του και
Δ) Παραδοσιακοί Χοροί από το Μουσικοχορευτικό Συγκρότημα «ΥΑΚΙΝΘΗ» του εκπαιδευτικού ΝΙΚΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ.

Η παρουσία των φίλων του «Αληθώς» στην εν λόγω εκδήλωση θα χαροποιήσει ιδιαίτερα τους συντελεστές του Μορφωτικού Κέντρου!

Σημείωση: Σε περίπτωση ακατάλληλων καιρικών συνθηκών, η εκδήλωση θα γίνει στην Αίθουσα Πολιτισμού της «Υακίνθης», στον επάνω όροφο του Γυμνασίου Βανάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: