e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021

Η εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου 2021 στη Φανερωμένη Μπανάτου [photos]


Πρωί Πέμπτης, εορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, 25.3.2021, στον Ναό της Φανερωμένης εν Βανάτω Ζακύνθου, κεκλεισμένων των θυρών λόγω του κινδύνου εκ του Κορονοϊού, η Θεία Λειτουργία και η Δοξολογία επί της εθνική επετείω, ιερουργούντος του οικείου Εφημερίου π. Παναγιώτη Καποδίστρια, ψάλλοντος δε του Πρωτοψάλτου της Ενορίας κ. Δημητρίου Κάνδηλα. Ο π. Παναγιώτης ομίλησε επίκαιρα περί της συμβολής της Θεομήτορος στη σωτηρία του ανθρώπινου γένους.
     Λόγω του ότι δεν επετράπη η αυτοπρόσωπη παρουσία των πιστών, η Ευχαριστιακή Σύναη μεταδόθηκε διαδικτυακά μέσω YouTube. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν την δουν ή να την ξαναδούν ΕΔΩ








































[Φωτογραφίες: Ιωάννης Πορφύριος Καποδίστριας]

Δεν υπάρχουν σχόλια: