e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 24 Ιουλίου 2021

Συνεορτάζουμε αύριο στο Μπανάτο τρεις Αγίους: Άννα, Παρασκευή και Παντελεήμονα


Ενημερώνουμε τους Ενορίτες και Φίλους μας ότι αύριο, Κυριακή 25η Ιουλίου 2021, στον Ναό της Παναγούλας Μπανάτου, θα συνεορτάσουμε τρεις Αγίους του Ιουλίου: την Αγία Άννα, την Αγία Παρασκευή και τον Άγιο Παντελεήμονα. 

Για τις Αρτοκλασίες, τον ανθοστολισμό των ιερών Εικόνων των τιμωμένων Αγίων και του αποτμήματος Λειψάνου της Αγίας Παρασκευής μερίμνησαν ευλαβώς δυο φιλάγιες Οικογένειες εκ της Ενορίας μας, οι οποίες είδαν στη ζωή και την ανάγκη τους, την θαυματουργική στοργή των Αγίων, οπότε εκφράζουν έτσι την αγαπητική ευγνωμοσύνη τους προς Αυτούς!

Αρχή Όρθρου ώρα 7.50 π.μ. και Θείας Λειτουργίας 8.50 π.μ.

Όσοι φιλάγιοι και φιλομάρτυρες, καλοδεχούμενοι!






Δεν υπάρχουν σχόλια: