e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022

Εορτή Αναλήψεως Κυρίου στην Καθέδρα της Αυτοκέφαλης Εκκλησίας της Ουκρανίας, με Χειροτονία Επισκόπου [video-photos]

Την εορτή της Αναλήψεως, 2 Ιουνίου 2022, ο Μακ. Μητροπολίτης Κιέβου και πάσης Ουκρανίας Επιφάνιος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Μιχαήλ των Χρυσών Τρούλων, κατά την οποία ο Αρχιμανδρίτης Αντώνιος (Firley) χειροτονήθηκε Επίσκοπος Boryspil.

Συλλειτούργησαν ο Μητροπολίτης Vinnytsia και Bar Συμεών, ο Μητροπολίτης Συμφερουπόλεως και Κριμαίας Κλήμης, ο Μητροπολίτης Pereyaslav και Vyshneve Αλέξανδρος, ο Αρχιεπίσκοπος Chernihiv και Nizhyn Ευστράτιος, ο Αρχιεπίσκοπος Volodymyr και ο Επίσκοπος Zhytomyr και Polyamys, ο Αρχιεπίσκοπος Kamianets-Podilskyi Παύλος, ο Επίσκοπος Bohorodchany Θεόγνωστος, Αδελφοί της Μονής και οι προσκεκλημένοι κληρικοί.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΠΛΗΡΕΣ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΦΩΤΟΘΗΚΗ:















































































 

Δεν υπάρχουν σχόλια: