e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 16 Ιουλίου 2022

14μελής αντιπροσωπεία των Εφοροεπιτροπών Πριγκηποννήσων στον Μητροπολίτη τους

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΝΗΣΩΝ

Προσκλήσει του Σεβ. Ποιμενάρχου ημών, Μητροπολίτου Γέροντος Πριγκηποννήσων κ. Δημητρίου, την μεσημβρίαν της χθες, Παρασκευής 15ης Ιουλίου 2022, προσήλθεν εις την εν Πριγκήπω έδραν της Μητροπόλεως 14μελής αντιπροσωπεία μελών των Εφοροεπιτροπών των τεσσάρων νησιωτικών κοινοτήτων αυτής, προς ανταλλαγήν σκέψεων και απόψεων επί του υπό της Γενικής Διευθύνσεως Βακουφίων νεοεκδοθέντος κανονισμού διεξαγωγής εκλογών των Κοινοτήτων και Ιδρυμάτων της Ομογενείας μας.

Την Αντιπροσωπείαν απετέλουν, οι Ευγεν. κυρίες, Αγνή Νικολαΐδου, Μαρία Μπαλέρ και Ολυμπία Παναγιωτίδου, και οι Εντιμ. κύριοι, Ανέστης Ιωαννίδης, Αντώνης Παριζιάνος, Γιώργος Γκιουλέρ, Γρηγόρης  Μεϊμαρίδης, Δημήτριος Ελευθέρογλου, Δημήτριος Φραντζής, Γιάννης Γρηγοριάδης, Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης, Κωνσταντίνος Σανταλτζόγλου, Σάββας Παναγιωτίδης και Χαράλαμπος Καρατζίκος.

Οι ανωτέρω εκλεκτοί Επίτροποι της Ι. Μητροπόλεως, μετά την εν συμπνοία συνεργασίαν των μετά του Ποιμενάρχου αυτών, Μητροπολίτου κ. Δημητρίου, συνεχάρησαν και ηυχήθησαν αυτώ, επί τη συμπληρώσει 48ετούς ιερατικής διακονίας εις τους κόλπους της Μητρός Εκκλησίας.

Πρίγκηπος, 16 Ιουλίου 2022.




Δεν υπάρχουν σχόλια: