e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024

Εγκαίνια νέου γραφείου ΕΟΤ στην Κωνσταντινούπολη

Την Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024, τελέστηκε ο Αγιασμός Εγκαινίων του νέου γραφείου του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) στην Κωνσταντινούπολη. Τον Αγιασμό τέλεσε ο Αρχιερατικώς Προϊστάμενος Σταυροδρομίου, Μητροπολίτης Σαράντα Εκκλησιών κ. Ανδρέας. Παρών ήταν και ο Επίσκοπος Τράλλεων κ. Βενιαμίν.

Η τελετή των Εγκαινίων έγινε παρουσία της Ελληνίδας Υπουργού Τουρισμού κ. Όλγας Κεφαλογιάννη και του Γενικού Προξένου της Ελλάδας στην Πόλη, Πρέσβη κ. Κωνσταντίνου Κούτρα.

Στη συνέχεια, η Υπουργός μετέβη στον Καθεδρικό Ναό της Παναγίας, όπου την υποδέχθηκε σύσσωμη η εφοροεπιτροπή της Μεγαλωνύμου Κοινότητας Σταυροδρομίου, και ξεναγήθηκε από τον προϊστάμενο Οικονόμο Δημήτριο Μαγιόγλου.












Δεν υπάρχουν σχόλια: