e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Ο Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος μιλά στο "Νυχθημερόν" [video]

 Θεσσαλονίκη, 15 Μαΐου 2014 
Συνέντευξη στον π. Παναγιώτη Καποδίστρια

Με τον θεοφ. Επίσκοπο Μεσαορίας κ. Γρηγόριο, βοηθό Επίσκοπο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου και υπεύθυνο του Γραφείου Προσκυνηματικών περιηγήσεων της Κυπριακής Εκκλησίας, συναντηθήκαμε την περασμένη βδομάδα ως συμμέτοχοι / σύνεδροι στο Συνέδριο - Σεμινάριο της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας περί Χριστιανισμού και ΜΜΕ, στη Θεσσαλονίκη. 

Στο περιθώριο των εργασιών τού Συνεδρίου είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για πολλά και διάφορα ενδιαφέροντα ζητήματα της Ορθόδοξης Εκκλησίας, της Κύπρου και άλλα, τα οποία εντέλει αποτυπώθηκαν συνοπτικά σε μια μικρή συνέντευξη, που είχε την καλοσύνη να μας παραχωρήσει, για λογαριασμό του Νυχθημερόν. Ο Επίσκοπος Μεσαορίας, με ευθύτητα και αυθορμητισμό απάντησε στα ερωτήματά μας, αποδεικνύοντας ότι πρόκειται για έναν άξιο και δραστήριο Ιεράρχη - χρυσή ελπίδα τής Κυπριακής Εκκλησίας! Ας τον παρακολουθήσουμε!



Δεν υπάρχουν σχόλια: