e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021

Χειροτονία νέου Καθολικού Αρχιεπισκόπου Κερκύρας, Ζακύνθου – Κεφαλληνίας ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΛΤΟΥΒΑ [live-photos]


ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Εξαιτίας των νέων περιοριστικών μέτρων και της απαγόρευσης κυκλοφορίας που ισχύει στην Αττική αυτό το σαββατοκύριακο, από την έκτη απογευματινή, η Καθολική Αρχιεπισκοπή Κερκύρας μάς ενημέρωσε ότι μεταφέρθηκε η ώρα Τέλεσης της Ιεράς Χειροτονίας του νέου Καθολικού Αρχιεπισκόπου Κερκύρας, Ζακύνθου – Κεφαλληνίας και Τοποτηρητή του Αποστολικού Βικαριάτου Θεσσαλονίκης Πανοσιολογιότατου π. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΛΤΟΥΒΑ.
Η Τελετή πραγματοποιείται σήμερα, Κυριακή 7 Φεβρουαρίου και ώρα 13:00, στον Ιερό Καθολικό Καθεδρικό Ναό Αγίου Διονυσίου Αθηνών. Λόγω των περιοριστικών μέτρων για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού, η Τελετή πραγματοποιείται κεκλεισμένων των θυρών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν, όμως, να την παρακολουθήσουν ζωντανά στο Youtube.

ΔΕΙΤΕ την ΤΕΛΕΤΗ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ:








Δεν υπάρχουν σχόλια: