e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 2 Μαΐου 2022

Ιστορικές φωτογραφίες του Δράμας Παύλου (+): Χθες λειτουργός στη Νάουσα, σήμερα φθάνει άπνους στη Μητρόπολή του

Κυριακή Θωμά, Πρωτομαγιά 2022, στη Νάουσα. Η τελευταία φωτογραφία του μακαριστού Μητροπολίτου Δράμας Παύλου, ως συλλειτουργού στην εκεί τελεσθείσα Θεία Λειτουργία υπό τον Μακ. Αρχιεπίσκοπο Αθηνών.


Σάββατο, 30 Απριλίου 2022, το απόγευμα, τελέστηκε στη Νάουσα πανηγυρικός Εσπερινός των Αγ. Νεομαρτύρων Ναουσαίων, με την παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών. Ομιλητής ήταν ο -σήμερον κεκοιμημένος- Μητροπολίτης Δράμας Παύλος. Την ομιλία του, διαβάστε κάνοντας κλικ ΕΔΩ!

[Φωτογραφίες: Ιερά Μητρόπολις Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας]


Η σορός του μακαριστού Μητροπολίτου Δράμας φθάνει στον Μητροπολιτικό Ναό της Δράμας. Ο Δράμας Παύλος εισήλθε πλέον στην Αιωνιότητα, αφήνοντας μνήμη ενός λεβέντη Πόντιου Μητροπολίτου.
[Φωτογραφίες: π. Αμφιλόχιος Χάιτας]

Δεν υπάρχουν σχόλια: