e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022

Κυριακή, 16.10.22, στη Μονή Υψενής Ρόδου: Πρώτη Θ. Λειτουργία, μετά τα Εγκαίνια του Ναού του Οσίου Μελετίου [video]


Πρωί Κυριακής Δ΄ Λουκά, 16 Οκτωβρίου 2022, στο εγκαινιασθέν την προηγουμένη ημέρα (15/10) νεόδμητο Καθολικό της σεβασμίας Γυναικείας Μονής Παναγίας της Υψενής Ρόδου. Το νέο Καθολικό τιμάται επ' ονόματι του Οσίου Μελετίου, δομήτορος της Μονής. 
        Κατά την τελεσθείσα πρώτη Θεία Λειτουργία, μετά τον Εγκαινισμό, προέστη ο Σεβ. Μητροπολίτης Ειρηνουπόλεως κ. Δημήτριος (δηλ. της κεντρικής Τανζανίας, εκ του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας), ο οποίος έχει δεσμούς με την Μονή από την εποχή που υπηρετούσε ως δάσκαλος στην περιοχή και τώρα ο ίδιος έχει ευεργετήσει τη Μονή με κάθε δυνατό τρόπο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ μέσω της ροδίτικης εκκλησιαστικής τηλεόρασης ΘΑΡΡΙ:








Δεν υπάρχουν σχόλια: