e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 4 Απριλίου 2023

Αποκάλυψη ΣΟΚ: Δομή του Ελληνικού Στρατού αναγνωρίζει τους καταληψίες ως Εσφιγμενίτες-Αγιορείτες

Σαν να μην έφτανε η συνεχής κοροϊδία από τις αρχές της Ελληνική Πολιτείας που είναι αρμόδιες για την προστασία του Αγίου Όρους, έρχεται να προστεθεί ένα στρατιωτικό νοσοκομείο, το 424 Γ.Σ.Ν.Ε στην Θεσσαλονίκη, το οποίο στην επίσημη ιστοσελίδα του αναφέρει ως δικαιούχους νοσηλείας τους καταληψίες της Ι.Μ. Εσφιγμένου! 

Αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα ως δικαιούχους νοσηλείας στο στρατιωτικό νοσοκομείο μεταξύ άλλων κατηγοριών:
-Μοναχοί του Αγ. Όρους
-Μοναχοί της Ι.Μ Εσφιγμένου του Αγ. Όρους

Όταν αναφέρονται σε "μοναχούς της Ι.Μ Εσφιγμένου του Αγ. Όρους", βεβαίως δεν αναφέρονται στους κανονικούς και νόμιμους μοναχούς της Μονής μας, αλλά στους παράνομους αχειροτόνητους καταδικασμένους καταληψίες της Μονής μας.

Οι κανονικοί μοναχοί αφορούν την κατηγορία "Μοναχοί του Αγ. Όρους", στην οποία συμπεριλαμβάνονται όλοι οι μοναχοί του Αγίου Όρους και των 20 μονών και δεν υπάρχει λόγος να αναφέρεται ξεχωριστά κάθε μονή.
Μόνο για την Μονή Εσφιγμένου γίνεται ξεχωριστή αναφορά.
Δηλαδή το 424 Γ.Σ.Ν.Ε. παρέχει νοσηλεία στους μοναχούς των 20 μονών συν τους καταληψίες της μιας μονής!

Όλα αυτά, ενώ οι καταληψίες μπορούν να λάβουν νοσηλεία σε οποιοδήποτε δημόσιο νοσοκομείο, ακόμα και ως τυχόν ανασφάλιστοι πολίτες. Αλλά έτσι - για λόγους επιβολής της πλάνης τους - τους βολεύει να εμφανίζονται ως ειδική κατηγορία στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται κάθε άλλος αγιορείτης μοναχός.

Καταστάσεις που δεν θα περίμενε κανείς να συμβαίνουν σε ένα θεσμό κρίσιμο για την ασφάλεια της χώρας, που χαίρει υψηλής εμπιστοσύνης από την κοινωνία, όπως τον στρατό, όπου όλα είναι "προβλεπόμενα" και νόμιμα. 

Δυστυχώς όπως φαίνεται "στην Ελλάδα ζούμε" και σε αυτήν περίπτωση, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε καταληψίας πηδώντας τον παραβιασμένο φράκτη του Αγίου Όρους μαζί με μεγαλοδησιογράφο. Στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις!

αρχιμ. Βαρθολομαίος
ηγούμ. Ι.Μ. Εσφιγμένου
Άγιο Όρος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ
Δικαιούχοι Νοσηλείας" - 424 Γ.Σ.Ν.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: