e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

Αρχιερατική Λειτουργία για τους Αγ. Κωνσταντίνο και Ελένη με Δοξολογία για την Ένωση της Επτανήσου στη Ζάκυνθο [photos]


Αρχιερατική Λειτουργία για τους Αγ. Κωνσταντίνο και Ελένη και ακολούθως Δοξολογία για την 156η επέτειο της Ένωσης της Επτανήσου με την Ελλάδα (1864) έγινε σήμερα, 21η Μαΐου 2020, στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου των Ξένων Ζακύνθου, προεστώτος του οικείου Μητροπολίτου, Σεβ. Ζακύνθου κ. Διονυσίου Δ΄. 
     Τον πανηγυρικό λόγο της ημέρας εκφώνησε η κ. Αθηνά Τσάτσου, Διευθύντρια του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ζακύνθου. Ακολούθως έγινε Επιμνημόσυνη Δέηση στη Στήλη των Πεσόντων. 
     Όλα κατά τάξιν, αλλά με περιορισμένη συμμετοχή κληρικών και λαϊκών, εξαιτίας των μέτρων για την αντιμετώπιση του Κορονοϊού.
[Φωτογραφίες: Γιάννης Δεμέτης και Ημέρα Ζακύνθου]











































Δεν υπάρχουν σχόλια: