e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 16 Αυγούστου 2020

Κυριακή μετά την Κοίμηση της Θεοτόκου 2020 στην Pretoria, South Africa


Πρωί Κυριακής I΄ Ματθαίου, 16ης Αυγούστου 2020, μεθεορτίως της Κοιμήσεως της Θεομήτορος, στον Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου πόλεως Πρετόρια της Νοτίου Αφρικής. Στην κυριακάτικη θεία Λειτουργία λειτούργησε ο Εφημέριος Αρχιμανδρίτης Μιχαήλ Βισβίνης.
     Θυμίζουμε στους αναγνώστες μας ότι οι όλες οι Ακολουθίες στην Ι. Μητρόπολη Ιωαννουπόλεως και Πρετορίας τελούνται "έτι και έτι" κεκλεισμένων των θυρών, οι δε πιστοί παρακολουθούν (καθόσον είναι εφικτό) μέσω τηλε-μεταδόσεως από τα σπίτια τους, επειδή ο κίνδυνος της λοιμικής ουδόλως έχει κοπάσει, αλλ' ογκούται μέρα με την ημέρα, με πολλά κρούσματα και νεκρούς. Πολλοί λέγουν ότι τα πραγματικά στοιχεία δεν καταγράφονται όπως πρέπει, αλλά πρόκειται για πολύ-πολύ περισσότερα. Από τις επίσημες πηγές προκύπτει ότι συγκεντρωτικά η South Africa αριθμεί σήμερα 587.345 κρούσματα και θρηνεί ήδη 11.839 νεκρούς εκ του Covid-19.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΤΗΛΕ-ΜΕΤΑΔΟΣΗ:



Δεν υπάρχουν σχόλια: