e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

Ψηφιακή Πρωτοχρονιά με το "Αληθώς": Εορταστική Συναυλία και Έκθεση Χαρακτικής


Δύο διαδικτυακές εκδηλώσεις θα παρουσιασθούν κατά το εορταστικό διήμερο της Πρωτοχρονιάς 2021 στο Μορφωτικό Κέντρο Λόγου "Αληθώς" της Ενορίας μας. Διαδικτυακές και μόνο, δεδομένου ότι οι απαγορεύσεις -χάριν της κοινής υγείας- συνεχίζονται έναντι του Covid-19.

Έτσι, δύο δράσεις να κάνουν πρεμιέρα κατ' αυτές τις εορταστικές και φανταχτερές ημέρες:

Α) Θυμάστε την καλοκαιρινή έκθεση ξυλογραφιών της γνωστής χαράκτριας ΑΡΙΑΣ ΚΟΜΙΑΝΟΥ, η οποία πραγματοποιήθηκε στην έδρα του "Αληθώς", με την ευκαιρία συμπλήρωσης πέντε χρόνων από τον θάνατό της; Εε, λοιπόν, όλοι οι φιλότεχνοι θα μπορέσουν τώρα να την δουν και να την θαυμάσουν ψηφιακά. Η δράση θα έχει πρεμιέρα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, 31.12.2020, στις 7 το βράδυ.

Β) Ανήμερα την Πρωτοχρονιά 2021, στις 7 το βράδυ, θα έχει πρεμιέρα μια μικρή Συναυλία με κάλαντα και ψάλματα (βυζαντινά και ζακυνθινά), της οποίας την ευθύνη παραγωγής και πραγματοποίησης έχει ο εκ Βανάτου Ζακύνθου μουσικός Δημήτρης Παπαδάτος και οι Φίλοι του

Οι δυο ανωτέρω εορταστικές εκδηλώσεις παρουσιάζονται μέσω του καναλιού μας στο YouTube, η δε ειδική για την καθεμιά τους ηλεκτρονική διεύθυνση θα δημοσιοποιηθεί προσεχώς!


Δεν υπάρχουν σχόλια: