e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 27 Ιουνίου 2021

Αρχιερατική Λειτουργία προς τιμήν των Αγ. Πάντων 2021 στον Ναό Αγ. Νικολάου Μόλου Ζακύνθου [video-photos]

Κυριακή των Αγίων Πάντων, 27.6.2021, σήμερα και πανηγυρίζει ο Ναός του Αγίου Νικολάου του Μόλου πόλεως Ζακύνθου, υπαγόμενος στην Ενορία του Μητροπολιτικού Ναού. Εκεί διασώζεται η λειτουργική ανάμνηση του αλησμόνητου Ναού των Αγίων Πάντων, ο οποίος βρισκόταν εκεί κοντά και αφανίσθηκε από προσώπου γης κατά τη φοβερή Σεισμοπυρκαγιά του 1953.



Αυτά, προσεισμικά στο Τζάντε... Στην σημερινή Ευχαριστιακή Σύναξη, με την ευλογία του απουσιάζοντος οικείου Ποιμενάρχου, Σεβ. Μητροπολίτου Ζακύνθου κ. Διονυσίου Δ΄, προέστη αρχιερατικώς ο παρεπιδημών Μητροπολίτης Σεβ. Αξώμης κ. Δανιήλ, ο οποίος ομίλησε κατάλληλα προς τους εκκλησιασθέντες.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:






Δεν υπάρχουν σχόλια: