e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 19 Μαρτίου 2022

Επίσκεψη του Υπουργού Υγείας της Κύπρου στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

Επίσκεψη στην έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου πραγματοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής, 18 Μαρτίου, ο Υπουργός Υγείας της Κύπρου Εξοχ. κ. Μιχάλης Χατζηπαντέλα.

Ο Εξοχ. κ. Χατζηπαντέλα έγινε δεκτός από την Α.Θ. Παναγιότητα τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν, σε εγκάρδια ατμόσφαιρα, επίκαιρα ζητήματα.

Ο Παναγιώτατος ζήτησε από τον κ. Υπουργό να μεταφέρει τις θερμές αδελφικές ευχές του προς τον Προκαθήμενο της Εκκλησίας της Κύπρου, Μακ. Αρχιεπίσκοπο κ. Χρυσόστομο, αλλά και την Πατριαρχική ευλογία του προς τον ευσεβή λαό της μεγαλονήσου. 

Φωτογραφία: Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας του Οικουμενικού Πατριαρχείου

Δεν υπάρχουν σχόλια: