e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

Ο Καθηγούμενος της Μονής Αγ. Προκοπίου Πύλης Τρικάλων για τα 15χρονα του "Νυχθημερόν"

Προς τον Αιδεσιμολογιώτατο

Πρωτοπρεσβύτερο του Οικουμενικού Θρόνου

π. Παναγιώτη Καποδίστρια

Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς Μητροπόλεως Ζακύνθου

Αιδεσιμολογιώτατε και Ηγαπημένε Αδελφέ, Χριστός Ανέστη!

Παρακαλώ δεχθείτε εγκάρδιες συγχαρητήριες ευχές επί τη συμπληρώσει 15ετίας από τότε που ιδρύσατε και αδιάκοπα λειτουργείτε την ιστοσελίδα “Νυχθημερόν", με τόση αυταπάρνηση στον χώρο της  εκκλησιαστικής ειδησεογραφίας. 

Ο Κύριος να ευλογεί κάθε προσπάθεια, που καταβάλλετε για έγκυρη εκκλησιαστική ενημέρωση! Εμπνεόμαστε από εσάς στη σύγχρονη κοινωνία, διότι νυχθημερόν ορθοτομείτε  τον λόγο της Αληθείας!  Ο Κύριος να Σας επισκιάζει με την Χάρη Του! Είσθε  ένας  φωτεινός φάρος, με την στάση και την  ιεροπρεπή  συμπεριφοράς Σας. Είσθε το παράδειγμα για εμάς τους νέους κληρικούς! Ο Σεβασμός, η Ταπείνωση και το Ήθος είναι το παράδειγμα που δίνετε σαν στάση ζωής εντός της Εκκλησίας του Χριστού μας!

Ευχόμεθα ολοψύχως να σας ενδυναμώνει και να είναι πλούσια και καρποφόρα τα έργα Σας! Ο Αναστάς Κύριος, διά πρεσβειών του Αγίου Διονυσίου, να Σας  φυλάττει και να ευλογεί παν έργο  αγαθό στην ζωή Σας!

Με τιμή, σεβασμό και αγάπη, 

ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Προκοπίου Πύλης Τρικάλων 

Αρχιμανδρίτης Διονύσιος Κλάδης 

Δεν υπάρχουν σχόλια: