e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 10 Μαΐου 2022

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στη Σαουδική Αραβία

Η Α. Θ. Παναγιότης, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, αναχώρησε σήμερα, Τρίτη, 10 Μαΐου 2022, για το Ριάντ, πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας, ανταποκρινόμενος στην ευγενική πρόσκληση των διοργανωτών της "Συνάντησης για την Προώθηση Κοινών Αξιών μεταξύ των πιστών των Θρησκειών" (Forum for Promoting Common Values among the Followers of Religions) να απευθύνει ομιλία κατά την έναρξη των εργασιών του διεθνούς συνεδρίου.
Τον Παναγιώτατο, ο οποίος αναμένεται, συν Θεώ, να επιστρέψει στην Πόλη το απόγευμα της Πέμπτης, συνοδεύουν ο Σεβ. Μητροπολίτης Γέρων Χαλκηδόνος κ. Εμμανουήλ, ο Πανοσιολ. Τριτεύων κ. Καλλίνικος, και ο Εντιμολ. Άρχων Μ. Χαρτοφύλαξ κ. Παντελεήμων Βίγκας.
Επίτροπος του Πατριάρχου ορίσθηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Γέρων Δέρκων κ. Απόστολος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: