e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 12 Ιουλίου 2022

Θεία Λειτουργία για τον Όσιο Παΐσιο στον Ναό Θείας Αναλήψεως πόλεως Ζακύνθου


Καθώς η απανταχού Ορθοδοξία τιμά γηθοσύνως την ιερή μνήμη του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου, το "Νυχθημερόν" εκκλησιάσθηκε σήμερα, 12η Ιουλίου 2022, στον ιστορικό Ναό της Θείας Αναλήψεως και Αγίων Τεσσαράκοντα πόλεως Ζακύνθου, όπου ιερούργησε ο οικείος Εφημέριος, Πρωτοπρεσβύτερος Χαράλαμπος Κυπριώτης, ψάλλοντος δε του Πρωτοψάλτου της Ενορίας, κ. Διονυσίου Πόθου. 
    Δεδομένου ότι ο Ναός κείται στο εμπορικό κέντρο της πόλεως, πάμπολλοι πιστοί προσέρχονταν να προσκυνήσουν την ιερά Εικόνα του τιμωμένου και λαοφιλούς Αγίου και, κατόπιν, να πάνε στις εργασίες τους.



























Δεν υπάρχουν σχόλια: