e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 12 Ιουλίου 2022

Έκθεση ζωγραφικής Μαρίας Ρουσέα: Σε άσπρο μαύρο φως / Digital Edition


Το Μορφωτικό Κέντρο Λόγου και Τέχνης «Αληθώς», ξεκινώντας τις εικαστικές δράσεις του για το φετινό καλοκαίρι, δίνει την δυνατότητα στους φίλους του να δουν τα ζωγραφικά έργα της έκθεσης της Μαρίας Ρουσέα «Σε άσπρο μαύρο φως / Digital Edition». Η φυσική έκθεση πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι του 2021 και ήταν ένα αφιέρωμα του «Αληθώς» στην μεγάλη ζωγράφο της Ζακύνθου.

Στην φετινή ψηφιακή εκδοχή της παρουσιάζονται πίνακες, ακουαρέλες, σχέδια και εικογραφήσεις, ενώ σε ειδικές ενότητες κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να διαβάσει κείμενα για την Μαρία Ρουσέα, αλλά και να παρακολουθήσει το οπτικοακουστικό υλικό που ετοίμασε η ίδια για τις ανάγκες της έκθεσης.

Ο «ψηφιακός» επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να ανακαλύψει σημαντικές στιγμές του πολυποίκιλου εικαστικού έργου της, το οποίο αποτελεί ένα αφιέρωμα καρδιάς στην αγαπημένη της Ζάκυνθο.


Μπορείτε να δείτε το ψηφιακό αφιέρωμα εδώ:

https://sites.google.com/view/mariarousea2021


Σκανάρετε με το κινητό σας για να δείτε την έκθεση:


Δεν υπάρχουν σχόλια: