e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Βραδυνή Προηγιασμένη στην Ενορία της Αγίας Μαρίνας Φαγιά Ζακύνθου


Βράδυ Τετάρτης προς των Βαΐων, 17ης Απριλίου 2019, στη φιλοπρόοδη και γραφική κώμη Φαγιά Ζακύνθου, όπου δεσπόζει ο μοναδικής αρχιτεκτονικής Ναό της Αγίας Μαρίνης, εφημερεύει δε ο π. Ιωάννης Ρένεσης, γόνος του χωριού αυτού.
     Την θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων, μαζί με τον π. Ιωάννη, τέλεσε ο προσκληθείς Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Ι. Μ. Ζακύνθου π. Παναγιώτης Καποδίστριας, ο οποίος μάλιστα ομίλησε προς το εκκλησίασμα περί της ιστορίας της Προηγιασμένης και πώς χειραγωγεί τον πιστό, διά της Μεγάλης Εβδομάδος των Παθών του Κυρίου, στην Ανάσταση πλάι Του!
[Φωτογραφίες: Ιωάννης Πορφύριος Καποδίστριας]





















































































Δεν υπάρχουν σχόλια: