e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

Εσπερίζοντας για την εορτή της Θείας Αναλήψεως στην Beit Jala της Παλαιστίνης [live] صلاة غروب عيد الصعود من كنيسة العذراء مريم - بيت جالا


Απόγευμα Τετάρτης, 14/27 Μαΐου 2020 ψάλλεται στον Ναό της Παναγίας Μπετζάλλα της Παλαιστίνης, πλησίον της Βηθλεέμ, ο εόρτιος Εσπερινός για την εορτής της Αναλήψεως του Σωτήρος. 
     Θα εκκλησιασθούν οι νεολαίοι της περιοχής, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στις εξετάσεις για την είσοδό τους στα Πανεπιστήμια. Στο τέλος του Εσπερινού θα λάβουν σχετικές ευλογίες και ευχές για ευόδωση των στόχων τους, τόσο στις πανεπιστημιακές σχολές των Αγίων Τόπων, όσο και στο εξωτερικό: Ελλάδα, Κύπρο και αλλού.
     Λαμβάνουν μέρος ο Πατριαρχικός Επίτροπος της Μπετζάλλα, Αρχιμανδρίτης Ιγνάτιος Καζάκος - Ηγούμενος της Μονής των Ποιμένων και οι Εφημέριοι της αραβόφωνης αυτής Ενορίας του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων στα Παλαιστινιακά Εδάφη.


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ: 



Δεν υπάρχουν σχόλια: