e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020

Πνευματικοί άνθρωποι της Ζακύνθου στην Έκθεση Χαρακτικής της ΑΡΙΑΣ ΚΟΜΙΑΝΟΥ στο "Αληθώς"


Η Έκθεση Χαρακτικής της ΑΡΙΑΣ ΚΟΜΙΑΝΟΥ, που πραγματοποιείται στο Μορφωτικό Κέντρο Λόγου "Αληθώς", στην έδρα του εν Βανάτω της Ζακύνθου, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 5ετίας από την εκδημία της προς το Αιώνιο, καλά κρατεί!

Ομάδες πνευματικών ανθρώπων της Ζακύνθου, από τον χώρο της ποίησης, της γλυπτικής, της αρχαιολογίας, της δημοσιογραφίας, της εκπαίδευσης, όπως και κάθε ενδιαφερόμενος επισκέπτονται ήδη την κυψέλη αυτή του Πολιτισμού. Είναι μια ευκαιρία δι-εξόδου, μετά την θλιβερή περίοδο της Καραντίνας και -ταυτόχρονα- μια ευκαιρία απόδοσης τιμής σε μια Καλλιτέχνιδα, η οποία τίμησε αφενός μεν με την Τέχνη της τη νεοελληνική Χαρακτική, αφετέρου δε με τη Φιλία της τους σύγχρονους ζακυνθίους σκαπανείς των Γραμμάτων και της Τέχνης.

Θυμίζουμε ότι οι επισκέψεις στον χώρο της Έκθεσης γίνονται κατόπιν συνεννοήσεως και μόνον. Οι ενδιαφερόμενοι επικοινωνούν με τους υπεύθυνους και συνεργατες του "Αληθώς", οπότε ορίζεται συγκεκριμένο ραντεβού. Διάρκεια έκθεσης έως ανήμερα το ερχόμενο Δεκαπενταύγουστο.

Ακολουθούν χαρακτηριστικές φωτογραφίες από τις επισκέψεις των Φίλων αυτών των ημερών:






















Δεν υπάρχουν σχόλια: