e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021

Υπαπαντή Κυρίου 2021 στον Ναό της Φανερωμένης εν Βανάτω Ζακύνθου δίχως πιστούς [photos]

Πρωί 2ας Φεβρουαρίου 2021, εορτής της Υπαπαντής του Κυρίου, στον Ναό της Φανερωμένης εν Βανάτω της Ζακύνθου, δίχως εκκλησίασμα, εξαιτίας των ειδικών προφυλάξεων στο νησί μας έναντι του φονικού Κορονοϊού. 
     Τον λειτουργό Εφημέριο π. Παναγιώτη Καποδίστρια, πλαισίωσαν ευγενώς από του ψαλτηρίου ο π. Ανδρόνικος Αγαλιανός και ο π. Ιωάννης Ρένεσης, αντικαθιστώντας τους απουσιάζοντες δικαιολογημένα Ιεροψάλτες της Ενορίας. 
     Στο τέλος της Ευχαριστιακής Συνάξεως αναπέμφθηκε Δέηση υπέρ ταχείας απαλλαγής εκ της μάστιγος της Πανδημίας.
     Σημειωτέον ότι η Θεία Λειτουργία μεταδόθηκε απευθείας μέσω του καναλιού της Ενορίας στο YouTube. Οι επιθυμούντες να την δουν (ή να την ξαναδούν) ας κάνουν κλικ ΕΔΩ!
[Φωτογραφίες: Ιωάννης Πορφύριος Καποδίστριας]










































Δεν υπάρχουν σχόλια: