e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021

Θετικός Covid-19 ο Οικουμενικός Πατριάρχης | Announcement regarding the Ecumenical Patriarch's state of health

Ανακοινωθέν περί της καταστάσεως της υγείας του Οικουμενικού Πατριάρχου

Η Α. Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, στο πλαίσιο των τακτικών διαγνωστικών εξετάσεων που πραγματοποιούνται στο Φανάρι, διαγνώστηκε σήμερα, Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2021, θετικός στον κορωνοϊό.
Ο Παναγιώτατος, ο οποίος είναι πλήρως εμβολιασμένος, αυτή την στιγμή εμφανίζει ήπια συμπτώματα, αλλά η γενικότερη κατάστασή του είναι καλή.
Αμέσως μετά τη διάγνωση επισκέφθηκε κεντρικό Νοσοκομείο της Πόλεως για περαιτέρω προληπτικές εξετάσεις.
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης ευχαριστεί όλους όσοι εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για την κατάσταση της υγείας του και προτρέπει πατρικώς, για άλλη μία φορά, τους πάντες να ακολουθούν τις συστάσεις των ιατρών και των ειδικών επιστημόνων, καθώς, επίσης, και όσους δεν έχουν ακόμη εμβολιαστεί, να το πράξουν για το καλό το δικό τους και του κοινωνικού συνόλου.
Με την ευκαιρία εύχεται σε όλους να έχουν καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα.
______
Εκ του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας του Οικουμενικού Πατριαρχείου

ECUMENICAL PATRIARCHATE
Press and Communications Office
Announcement regarding the Ecumenical Patriarch's state of health
His All-Holiness, Ecumenical Patriarch Bartholomew, as part of the regular diagnostic tests performed at the Phanar, was diagnosed today, Friday, December 24, 2021, positive for the coronavirus.
His All-Holiness, who is fully vaccinated, is currently showing mild symptoms, but his general condition is good.
Immediately after the diagnosis, he visited a central Hospital of the City for further preventive examinations.
The Ecumenical Patriarch thanks all those who express their interest in his state of health and paternally urges, once again, everyone to follow the recommendations of doctors and specialists, as well as those who have not yet been vaccinated, to do so for their own good and of society as a whole.
On this occasion he wishes everyone a Merry and Blessed Christmas.

Δεν υπάρχουν σχόλια: