e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 1 Απριλίου 2022

Ο Γενικός Γραμματέας του Συμβουλίου Ευρωπαϊκών Εκκλησιών (CEC) στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

Επίσκεψη στην έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου πραγματοποίησε την Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2022, ο Γενικός Γραμματέας του Συμβουλίου Ευρωπαϊκών Εκκλησιών (CEC) Εντιμ. Dr Jørgen Skov Sørensen.

Ο Γενικός Γραμματέας του CEC, ο οποίος συνοδευόταν από την Ευγεν. κ. Κατερίνα Πεκρίδου, στέλεχος του Συμβουλίου, έγινε δεκτός από την Α.Θ. Παναγιότητα τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν επίκαιρα ζητήματα, με έμφαση στις δραματικές εξελίξεις στην Ουκρανία, ως επίσης και για τη Γενική Συνέλευση του Συμβουλίου, η οποία προγραμματίζεται να συνέλθει τον Ιούνιο 2023 στο Ταλίν της Εσθονίας.

Φώτο: Οικουμενικό Πατριαρχείο



Δεν υπάρχουν σχόλια: