e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022

Λείψανα Αγ. Λουκά του Ιατρού στην πανήγυρι Αγ. Ματρώνης Νέας Ερυθραίας


Η δραστήρια Ενορία της Αγίας Ματρώνης Νέας Ερυθραίας, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων της μνήμης της Αγίας Ματρώνης, θα υποδεχθεί Λείψανα του λαοφίλητου Αγίου Λουκά του Ιατρού, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως της Κριμαίας, εκ της Ι. Μητροπόλεως Αργολίδος, προς αγιασμό των πιστών της Ενορίας και της περιοχής.

Έτσι, καθ' όλο το διάστημα της παραμονής των Λειψάνων, από 19 Οκτωβρίου, οπότε θα γίνει η υποδοχή Τους, έως τις 26 του μηνός, θα υπάρξουν συνεχείς λειτουργικές - λατρευτικές ευκαιρίες, με κεντρική το διήμερο της μνήμης της Αγίας Ματρώνης.

Λεπτομέρειες στο Πρόγραμμα που ακολουθεί:


Δεν υπάρχουν σχόλια: