e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

Στην έκθεση φωτογραφίας για τον Ζακύνθου Χρυσόστομο





Στο φουαγιέ του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Αρκαδίων, εκεί όπου πραγματοποιείται σήμερα και αύριο το Α' Πανελλήνιο Συνέδριο για τις Προσκυνηματικές Περιηγήσεις, έχει στηθεί μια μικρή, αλλά αντιπροσωπευτική έκθεση φωτογραφιών της 15χρονης διακονίας του Μητροπολίτου Ζακύνθου Χρυσοστόμου στην γενέτειρά του, την μυροβόλο Ζάκυνθο.

Στο διάλειμμα του Συνεδρίου ο Ζακύνθου Χρυσόστομος ξενάγησε τους Προκαθημένους, Πατριάρχη Αλεξανδρείας Θεόδωρο, Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο, Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο, στην έκθεση αυτή, που φέρει την σφραγίδα του Ζακυνθίου φωτογράφου Χριστόδουλου Σούρμπη.



Δεν υπάρχουν σχόλια: