e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

Φωτοστιγμές από την πρώτη Αρχιερατική Λειτουργία του νέου Μητροπολίτου Νέας Ζηλανδίας Μύρωνος


Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια τελέστηκε σήμερα, Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018, η πρώτη Θεία Λειτουργία του νέου Μητροπολίτη Νέας Ζηλανδίας κ. Μύρωνος στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Wellington, Νέας Ζηλανδίας, παρουσία των Ιερέων, μοναχών και πλήθους πιστών. 
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ζηλανδίας προΐστατο της τρισαρχιερατικής Θείας Λειτουργίας,συλλειτουργούντων του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γερασίμου και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Δορυλαίου κ. Νικάνδρου. 
Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ζηλανδίας εξέφρασε τις ευγνώμονες ευχαριστίες του, προς τους Αρχιερείς, Ιερείς και τον πιστό λαό για την εγκάρδια υποδοχή και διένειμε το αντίδωρο δεχόμενος τις ευχές του εκκλησιάσματος.



















Δεν υπάρχουν σχόλια: