e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 30 Απριλίου 2019

Ο ΡΚαθολικός Πατριάρχης των Συροχαλδαίων Mar Louis Raphael I Sako στο Φανάρι










Επίσκεψη στο Σεπτό Κέντρο της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας της Κωνσταντινουπόλεως πραγματοποίησε σήμερα, Tρίτη της Διακαινησίμου,  30 Απριλίου 2019, ο ΡΚαθολικός Πατριάρχης των Συροχαλδαίων, Καρδινάλιος Mar Louis Raphael I Sako, του οποίου η έδρα βρίσκεται στο Ιράκ.

Τον ΡΚαθολικό Πατριάρχη των Συροχαλδαίων και την συνοδεία του καλωσόρισαν, στα Προπύλαια του Οικουμενικού Πατριαρχείου, σύμφωνα με την τάξη, οι κληρικοί της Πατριαρχικής Αυλής.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος υποδέχθηκε τον Μακαριώτατο, στην Αίθουσα του Θρόνου, όπου είχαν μακρά συνομιλία για τις σχέσεις Καθολικών και Ορθοδόξων, και ιδιαιτέρως για την κατάσταση των χριστιανών στην Μέση Ανατολή. 

Στο τέλος αντηλλάγησαν αναμνηστικά δώρα.

Φωτογραφίες: Νίκος Μαγγίνας / Οικουμενικό Πατριαρχείο

Δεν υπάρχουν σχόλια: