e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

Πανηγυρικός Εσπερινός στον Άγιο Ανδρέα Μαλακώντα Ερετρίας


Με την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών διατάξεων για την διασπορά του κορωνοϊού την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020 εσπέρας τελέσθηκε κεκλεισμένων των θυρών ο Πανηγυρικός Εσπερινός επί τη μνήμη του Αγίου και ενδόξου Αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου στον φερώνυμο ιερό ναό στον Μαλακώντα Ερετρίας ιερουργούντος απο τον εφημέριο του ιερού ναού Αρχιμανδρίτη Θεαγένη Κόλλια  και εκ του αναλογίου έψαλε ο Ιεροψάλτης Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Ερετρίας κ. Δημήτριος Πετρογιάννης.

Πριν την απόλυση ο π. Θεαγένης ευχήθηκε καταλλήλως  για όλους τους πιστούς που με την πνευματική παρουσία τους  συμμετείχαν νοερά με την κατ' οίκον προσευχή τους για να λάβουν την χάρη του Αγίου Ανδρέα.










Δεν υπάρχουν σχόλια: