e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021

Μητροπολίτης Ζάμπιας: "Αυτό είναι η Μεγάλη Εκκλησία∙ η Πηγή που αρδεύει και ζωογονεί όλη την Εκκλησία"


Ευχετήρια επιστολή από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο έλαβε ο Μητροπολίτης Ζάμπιας κ. Ιωάννης για τα πρόσφατα ονομαστήριά του. Συγκινημένος ο Σεβ. λήπτης της επιστολής και ιεραπόστολος την σχολιάζει στο facebook ως εξής:

"Εδώ στη Μαύρη Αφρική μέσα στη πύρωση της μοναξιάς οι ευχές και η αγάπη του Οικουμενικού Πατριάρχου είναι δροσερό νερό… Άλλωστε, αυτό είναι η Μεγάλη Εκκλησία∙ η Πηγή που αρδεύει και ζωογονεί όλη την Εκκλησία με τα ακένωτα νάματα της αποστολικής ευσεβείας!!! Έτη πολλά Παναγιώτατε Δέσποτα! Εύχεσθε υπέρ του, εν Επισκόποις, ελαχίστου Ιωάννου…"

Δεν υπάρχουν σχόλια: