e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

Επισκοπική Συνέλευση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων


Επισκοπική Συνέλευση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην έδρα της Αρχιεπισκοπής στο Λονδίνο, υπό την προεδρία του Σεβ. Αρχιεπισκόπου κ. Νικήτα και τη συμμετοχή των τριών Βοηθών Επισκόπων της Αρχιεπισκοπής, Θεοφ. Μελιτηνής κ. Μαξίμου, Ιλίου κ. Ραφαήλ και Κλαυδιουπόλεως κ. Ιακώβου.

Συζητήθηκαν ποιμαντικά και διοικητικά  θέματα της Αρχιεπισκοπής και ορίσθηκε το λειτουργικό πρόγραμμα του Αγίου Δωδεκαημέρου.
 
Στο τέλος της Συνελεύσεως, ο Σεβασμιώτατος μετά των Θεοφιλεστάτων ανέπεμψαν δέηση προς τον Κύριο, να διαφυλάττει εις έτη πολλά την Αυτού Θειοτάτη Παναγιότητα, τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, με την ευκαιρία της επετείου των 30 ετών από της αναρρησήσεώς του στον Αποστολικό και Πατριαρχικό Οικουμενικό Θρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: