e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος στο Φανάρι

Επίσκεψη στην Έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, στο Φανάρι, πραγματοποίησε σήμερα, Τετάρτη, 26η Ιανουαρίου 2022, ο Σεβ. Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, ο οποίος έγινε δεκτός με θέρμη και εγκαρδιότητα από τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο Α΄.

Ο Σεβασμιώτατος, ο οποίος συνοδευόταν από τον Πρωτοσύγκελλό του Πανοσιολ. Αρχιμ. κ. Εφραίμ Τριανταφυλλόπουλο και τον Ηγούμενο της Ι. Μονής Αγάθωνος Πανοσιολ. Αρχιμ. κ. Γερμανό Γιαντσίδη, εξέφρασε την αγάπη του πιστού λαού της εκκλησιαστικής επαρχίας του προς το Οικουμενικό Πατριαρχείο, και ο Παναγιώτατος του ζήτησε να μεταφέρει προς το ποίμνιό του την ευλογία της Μητρός Εκκλησίας.

φωτογραφίες: Νίκος Παπαχρήστου / Οικουμενικό Πατριαρχείο





Δεν υπάρχουν σχόλια: