e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022

Εκπρόσωπος της εν Ουκρανία Ρωσικής Εκκλησίας θεωρεί ότι ο πόλεμος ανάμεσα στην Ουκρανία και τη Ρωσία υπάρχει «μονάχα στην τηλεόραση»

 Скриншот із відео

Οι εκπρόσωποι της εν Ουκρανία Ρωσικής Εκκλησίας για πολλοστή φορά δεν αναγνωρίζουν την συμμετοχή της Ρωσίας στην κατάληψη της Κριμαίας και την υποστήριξη των τρομοκρατών στις περιοχές του τελούν υπό κατάληψη στο Ντόνετσκ και στο Λουγάνσκ. Στο πρόσφατο παράδειγμα, ο εκπρόσωπος της εν Ουκρανία Ρωσικής Εκκλησίας πρωθιερέας Μικόλα Ντανιλέβιτς υποστήριξε τη σκέψη του φιλο-ρώσου ολιγάρχη και βουλευτή Βαντίμ Νοβίνσκι και επίσης θεωρεί ότι ο πόλεμος μεταξύ Ρωσίας – Ουκρανίας υφίσταται μόνο «στην τηλεόραση». 

Ο Νταλέβιτς δημοσίευσε στις 15 Φεβρουαρίου απόσπασμα δηλώσεως του Νοβίνσκι στο κανάλι του στο telegram και ειδικότερα:  «Ο πόλεμος θα τελειώσει έτσι ακριβώς όπως ξεκινούσε – στην τηλεόραση» έγραψε ο Ντανιλέβιτς. Ο ίδιος δημοσίευσε και βίντεο με τις συγκεκριμένες δηλώσεις του Νοβίνσκι.

© Πνευματικό Μέτωπο Ουκρανίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: