e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 23 Μαΐου 2022

Ο Ηγούμενος της Εσφιγμένου αρχιμ. Βαρθολομαίος σε Αρχιεπισκοπή Αχρίδος και Βουλγαρική Τηλεόραση


21.5.2022.  Επίσημη υποδοχή ηγουμένου Ι. Μ. Εσφιγμένου αρχιμ. Βαρθολομαίου στην Ι. Μ. Τιμίου Προδρόμου Μπίγκορσκι. Ακολούθησε προσφώνηση του ηγουμένου της δεύτερης επισκόπου Αντανίας κ. Παρθενίου και αντιφώνηση από τον ηγούμενο της Ι. Μ. Εσφιγμένου.


22.5.2022.  Ο ηγούμενος της Μονής Εσφιγμένου Αγίου Όρους αρχιμ. Βαρθολομαίος μίλησε στο κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο της Βουλγαρίας για την μεταφορά των ιερών λειψάνων των Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου στην Σόφια προς ευλογία του βουλγαρικού λαού, για την απόφαση του Οικουμενικού Πατριάρχου Βαρθολομαίου για την Αρχιεπισκοπή Αχρίδος και για το καρκίνωμα του εθνοφυλετισμού στην Εκκλησία.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: