e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Μητροπολίτης Ζάμπιας στη Μύκονο για τη βάπτιση των δίδυμων θυγατέρων του ζεύγους Τανιμανίδη - Μπόμπα

Δειλινό 17ης Σεπτεμβρίου 2022. Στον ιερό ναό της Αγίας Άννας στον Πλατύ Γιαλό Μυκόνου έγινε η βάπτιση των διδύμων κοριτσιών της Χριστίνας Μπόμπα και Σάκη Τανιμανίδη. 

Οι νεοφώτιστες πήραν τα ονόματα Φιλίππα και Αριάνα. Το Μυστήριο τέλεσαν οι Σεβ. Μητροπολίτες Σύρου κ. Δωρόθεος και Ζάμπιας - Τοποτηρητής Μοζαμβίκης κ. Ιωάννης, ο οποίος συνδέεται φιλικά με την οικογένεια.

Ως Ανάδοχοι παρέστησαν: Α) Της Φιλίππας, ο ηθοποιός Μάνος Γαβράς και η επιχειρηματίας Μαρίνα Βερνίκου με τα δυο παιδιά της Ντεμίλα και Γιώργο και Β) της Αριάννας, η Γιολάντα Καλογεροπούλου  φίλη τα ζευγαριού των γονέων, και οι Μίλτος Ανέζια και Γιώργος Καμπουρίδης.

Θερμές ευχές και συγχαρητήρια στους Γονείς και στις οικογένειες Τανιμανιδη και Μπόμπα.




Δεν υπάρχουν σχόλια: