e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 8 Αυγούστου 2008

Ανάπλαση του Πλατώματος της Φανερωμένης Μπανάτου





Άρχισαν αυτές τις μέρες οι εργασίες για την ανάπλαση του αμφιθεατρικού Πλατώματος της Φανερωμένης μας, οι οποίες αναμένονται να ολοκληρωθούν πρίν από το Δεκαπενταύγουστο.

Τα σχέδια εκπονήθηκαν από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Αρκαδίων. Σημειωτέον, ότι ο Δήμος ανέλαβε εξ ολοκλήρου την δαπάνη.

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο εκφράζει προκαταβολικά και από αυτή τη θέση τις ευχαριστίες του προς τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο για την πραγμάτωση της βούλησής τους για μια ευπρόσωπη και άνετη πλατεία.

6 σχόλια:

Porfyrogennitos είπε...

Με το καλό!!!

:-)

Ανώνυμος είπε...

Πάντως οι τεχνικές υπηρεσίες θα μπορούσαν να συμβουλεύονται που και που κανέναν αρχιτέκτονα αφού έχουν προ πολλού πάψει να γίνονται αρχιτεκτονικοί διαγωνισμοί όπως προβλέπεται, για τέτοιου είδους επεμβάσεις σε δημόσιους χώρους.
Αυτή η μόδα της επένδυσης με πέτρα Άρτας που είναι για δάπεδα έχει παραγίνει...

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Ωραίο έργο...χρειαζόταν

Μετ' ασπασμών τε και εναγκαλισμών

P. Kapodistrias είπε...

@ Πορφύρη, ναι! Να την χαρούμε!

P. Kapodistrias είπε...

@ Χωραΐτη,

Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος, αλλά έχω την εντύπωση ότι Αρχιτέκτονας έκαμε τα σχετικά σχέδια, για λογαριασμό του Δήμου μας. Θα μάθω σύντομα και θα επανέλθω.

Όσο για τη μόδα της επένδυσης με πέτρα (μόδα μεταΑλβανική), ας γκρεμίσουμε -επανορθωτικά και κατά παλαιότητα- όλα τα προηγούμενα της μοδός κι ας φτάσουμε ύστερα και σ' εμάς!...

υ.γ. Σήμερα, μετά από πολύ καιρό διάβηκα αυτοκινητιστί την Αλεξάνδρου Ρώμα. Οι αγκωνάρες του δαπέδου έχουν ούλες ξεθεμελιωθεί... Τραυματική εμπειρί...

Ποίος -άραγε- γνοιάζεται;

P. Kapodistrias είπε...

@ Κυρά των Γλάρων,

Ευχαριστούμε για τον φιλόφρονα λόγο!

Με το καλό της Παναγίας!