e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Ο Μητροπολίτης Ζακύνθου κ. Διονύσιος Δ΄, απόγευμα Τσικνοπέμπτης, στα Χαρτάτα Ζακύνθου






















Σήμερα το απόγευμα ο Σεβ. Μητροπολίτης Ζακύνθου κ. Διονύσιος Δ΄, συνοδευόμενος από τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπό του, επισκέφτηκε τον Πολιτιστικό Σύλλογο των Χαρτάτων, τα μέλη του οποίου, μαζί με τους συγχωριανούς τους, είχαν γιορτή για την Τσικνοπέμπτη, στον προαύλιο χώρο του πρώην Δημοτικού Σχολείου, με θέα στο βάθος την υπέροχη πλαζ και τα "τηγάνια" των Αλυκών. 

Οι διασκεδάζοντες κάτοικοι των Χαρτάτων, μαζί με τον Εφημέριό τους π. Γαβριήλ Βόγια, ενθουσιάστηκαν μόλις είδαν να καταφθάνει ο Πνευματικός Πατέρας των Ζακυνθίων κι έσπευσαν ν' ασπασθούν το χέρι του και να τον καλέσουν στην παρέα τους. Εκείνος ανταπέδιδε ευχές και ευλογίες για υγεία και μακροημέρευση!

Το Νυχθημερόν ήταν παρόν και απαθανάτισε στιγμές από την ποιμαντική αυτή επίσκεψη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: