e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Αύριο το πρωί στην Πεντέλη η κηδεία του π. Τιμοθέου Κιλίφη


Η σεβάσμια Αδελφότητα της περιώνυμης Μονής Πεντέλης πενθεί από χθες για την απώλεια του Αρχιμανδρίτη Τιμοθέου Κιλίφη, αλλά παρηγορείται ότι ο μακαριστός γέροντας αφήνει πίσω του έργο διαρκείας στον πνευματικό τομέα και ήδη εισόδευσε στην αιωνιότητα των ουρανών! 

Η εξόδιος Ακολουθία του θα ψαλεί αύριο στις 10.30 το πρωί, στο Καθολικό της Μονής, εκεί όπου επί δεκαετίες διακόνησε το ιερό Θυσιαστήριο και τον Λαό, στη συνέχεια δε από εκεί θα ενταφιασθεί στο Κοιμητήριο της Μονής. Της Ακολουθίας θα προστεί ο Σεβ. Μητροπολίτης Δωδώνης κ. Χρυσόστομος, ο οποίος -ως γνωστόν- υπήρξε Ηγούμενος Πεντέλης επί τρεις συναπτές δεκαετίες και συνεργάστηκε με τον μεταστάντα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: