e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 25 Ιουλίου 2020

Η Χειροτονία του Επισκόπου Κεράμων Βαρθολομαίου στον Καναδά [πλήρες video - photos]


Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο, 25 Ιουλίου 2020, η εις Επίσκοπον Χειροτονία του Εψηφισμένου Επισκόπου Κεράμων Νεκταρίου Μοστράτου, βοηθού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Καναδά. 
     Η χειροτονία έγινε από τον Σεβ. Αρχιεπίσκοπο Καναδά κ. Σωτήριο, στον Ιερό Ναό Τίμιου Σταύρου Laval-Montreal, συμπαραστατουμένου από άλλους Ιεράρχες, τον δε χειροτονούμενο μετωνόμασε "Βαρθολομαίο", τιμώντας τον Οικουμενικό Πατριάρχη. Σημειωτέον ότι η εκλογή του είχε γίνει στις 14 Φεβρουαρίου τρέχοντος έτους, αλλά είχε αναβληθεί εξαιτίας του επαπειλούντος την οικουμένη Κορονοϊού.

ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ:


















Δεν υπάρχουν σχόλια: