e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

Ουκρανός Καθηγητής Πανεπιστημίου, σήμερα πολεμιστής, διδάσκει φοιτητές μες από τα χαρακώματα [video]

Του Κώστα Ονισένκο από την Ουκρανία

Ο Φέντιρ Σάντορ έγινε γνωστός από τη μία στιγμή στην άλλη όταν ένας συμπολεμιστής του δημοσίευσε μία φωτογραφία του να διδάσκει στα παιδιά πανεπιστημίου μες από τα χαρακώματα της Ουκρανίας.

Καθηγητής Τουρισμού στο Πανεπιστήμιο του Ούζχοροντ ο Σάντορ λέει ότι δεν μπορούσε να αφήσει τις παραδόσεις του στη μέση και για αυτό συνέχισε να τις κάνει, ενώ πολεμάει στην ανατολική Ουκρανία.

Πατέρας τεσσάρων παιδιών, μαζί με δεκάδες χιλιάδες ακόμα ουκρανούς κατετάγη στην άμυνα της χώρας του την πρώτη ημέρα της εισβολής ενώ νωρίτερα δεν είχε καμία σχέση με τον στρατό.

Τον βρήκα μέσω σκάιπ και -μεταξύ άλλων- τον ρώτησα ένα ερώτημα που με ρωτούν και εμένα πολλοί αναγνώστες: Τι είναι εκείνο που πρέπει να δει ένας Έλληνας στην Ουκρανία;

Δείτε τι μου απάντησε:


Δεν υπάρχουν σχόλια: