e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στον Πρόεδρο της Βουλής της Μάλτας Angelo Farrugia

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλής της Μάλτας Angelo Farrugia, στο Μέγαρο του Κοινοβουλίου, σήμερα, Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2022.
Ο Πρόεδρος Farrugia υποδέχθηκε με θέρμη τον Οικουμενικό Πατριάρχη, στο επίσημο γραφείο του, και είχαν ιδιαίτερη συνάντηση.
Ακολούθησε διευρυμένη συνάντηση με την συμμετοχή της Πατριαρχικής συνοδείας, βουλευτών της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης, αλλά και συνεργατών του κ. Προέδρου, ο οποίος αμέσως μετά την ολοκλήρωσή της συνόδευσε τον Οικουμενικό Πατριάρχη στην Αίθουσα της Ολομέλειας, όπου τον ενημέρωσε για την λειτουργία του Κοινοβουλίου.
Φωτό: Νίκος Παπαχρήστου / Οικουμενικό Πατριαρχείο












Δεν υπάρχουν σχόλια: