e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 12 Μαρτίου 2023

Κυριακή Β΄ Νηστειών '23, ο Επίσκοπος Σωζοπόλεως στον Ναό Αγ. Δημητρίου Prahran

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, στο προάστιο Prahran της Μελβούρνης, μετέβη και ιερούργησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Σωζοπόλεως κ. Κυριακός την Κυριακή, 12 Μαρτίου, Β’ Κυριακή των Νηστειών (Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά).

Ο Θεοφιλέστατος χοροστάτησε στον Όρθρο και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας, βοηθούμενος από τον Ιερατικώς Προϊστάμενο του Ναού, π. Αδαμάντιο Κουραμπή.

Στην συνέχεια, μίλησε επίκαιρα στο εκκλησίασμα και μετέφερε σε όλους τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ. Μακαρίου για το υπόλοιπο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: